Authors Posts by Andre Lavoie

Andre Lavoie

Andre Lavoie
7 POSTS 0 COMMENTS
Andre Lavoie është Kryeshefi Ekzekutiv i ClearCompany, një zgjidhje e menaxhimit të talentëve e cila ndihmon kompanitë të identifikojnë, të punësojnë dhe të mbajnë më shumë lojtarë A. Ju mund të lidheni me të dhe me ekipin e ClearCompany në Facebook, LinkedIn dhe Twitter.

3 Shenjat se Menaxherët, jo Punonjësit, Janë Problemi me Performancën

Kur punonjësit nuk performojnë mirë, është e lehtë t’ua lini fajin atyre. Mirëpo, menaxhmenti i performancës është më i komplikuar se aq. Çfarë ndodh, p.sh.,...

4 Këshilla për t’i Ndihmuar Punonjësit të Cilët Kanë Vështirësi në Performancën e Tyre

Kur mendojmë për punonjësit me performancë të dobët, ne në mënyrë tipike përëftyrojmë ata të cilët janë të rinj dhe ende po mësojnë, ose...

Punonjësit Urrejnë Ato Qëllime të Cilat Kompania Vendos. Ja se si të Ndryshoni Mendjet...

Kur shumica prej nesh mendojmë për punonjësit të cilët nuk i pëlqejnë qëllimet e tyre të punës, imazhi i cili shpesh vjen në mendjen...

4 Mënyra për të Ditur Nëse Kandidatët e Punës po Tregojnë të Vërtetën

Edhe pse procesi i intervistës është i dizajnuar për të kontrolluar kandidatët e punës dhe për të zbuluar se çfarë mund të bëjnë ata...

Si t’i Jepni një Jetë të Re Procesit Tuaj Formal të Punësimit

Ka dy mënyra të dukshme në qasjen e përgatitjes së punonjësve: duke përdorur një proces formal ose një proces jo formal. Mirëpo, secila prej...

Kujdes! A po e Vini Re Përshtatjen Kulturore tek të Diplomuarit e Rinj?

Përderisa të diplomuarit i bashkohen fuqisë punëtore, punëdhënësit duhet të shikojnë mungesën e përvojës së këtyre njerëzve të rinj dhe të shohin vlerat e...

Si të Përmirësoni Shumëllojshmërinë në Vendin e Punës duke Përdorur Metrika të Punësimit

Arritja e shumëllojshmërisë në vendin e punës është një temë e përfolur në trendet e punësimit. Është një qëllim i cili kërkon ekuilibër të...