Authors Posts by Ardian Hyseni

Ardian Hyseni

Ardian Hyseni
2 POSTS 0 COMMENTS
Pronar/Themelues i Ndërmarrësi Media SH.P.K. Redaktor në Entrepreneur Shqip, Menagjer Gjeneral në Elektring SHPK, Kandidat për PhD

5 Ndërmarrësit që Duhet Njohur nga Secili Ndërmarrës

Historia e njerëzve të suksesshëm ndonjëherë është shumë interesante. Por pasuria e tyre mund të jetë edhe është edhe më e interesante. Mënyra se...

4 Aplikacionet që Lehtësojnë Komunikimin Brenda Grupit

Revista jonë “Entrepreneur” funksionon qe 2 muaj dhe përbëhet nga një staf i cili jo tërë kohën punon në të njëjtin vend për shkak...