Authors Posts by Ayodeji Onibalusi

Ayodeji Onibalusi

5 POSTS 0 COMMENTS
Ndërmarrës dhe Ekspert i Marketingut Online

Mos iu Besoni Atyre Zërave që po i Dëgjoni për Fundin e Marketingut në...

A ka përfunduar me të vërtetë marketingu në media sociale? Kjo është një pyetje të cilës nuk po i gjejnë përgjigje pronarët e bizneseve,...

5 Mësime nga Një Adoleshente e Cila Themeloi Kompaninë e Saj të Inçizimeve

Shumica prej vendimeve të mëdha të jetës janë të nxitura nga një dëshirë e madhe për të luftuar një problem ose për të përmirësuar...

5 Shenja Paralajmëruese se Biznesi Juaj po Shkatërron Marrëdhënien Tuaj

Drejtimi i biznesit tuaj është një gjë e mirë, veçanërisht kur krijoni liri financiare. Por shumë pronarë biznesi ngecin në kurthin e të punuarit...

Si të Përballoni 5 Sfida Jetësore të Cilat Prishin Suksesin

Për ndërmarrësit karriera e të cilëve ka zgjatur me vite, përjetimi i një pengese mund të prishë gjithçka. Iluzioni se asgjë nuk mund të...

4 Risi të Teknologjisë për Shëndet që po e Ndryshojnë Jetën e Pacientëve Tanë...

Ndër të gjitha që ne jemi mirënjohës për një nga më të rëndësishme është shëndeti jonë. Risitë shëndetësore që kanë  ndihmuar njerëzit të kujdesen...