Authors Posts by Doug and Polly White

Doug and Polly White

Doug and Polly White
2 POSTS 0 COMMENTS
Doug dhe Polly White zotërojnë Whitestone Partners Inc, një firmë këshilluese e menaxhmentit e cila është e specializuar në ndihmën e bizneseve të vogla për të rritur përfitimin. Ata janë gjithashtu bashkë-autorët e Let Go to GROW, libri me shitjet më të mira i cili tregon se pse disa biznese lulëzojnë ndëra disa të tjerë nuk arrijnë potencialin e tyre.

4 Arsye se Pse Njerëzit Vonojnë Gjërat dhe Nga Një Zgjidhje për Secilën

Pothuajse të gjithë vonojnë gjërat kohë pas kohe, por Psikologjia Sot ka deklaruar se 20 përqind e njerëzve janë vonues kronikë. Edhe më keq,...

Fitoni një Javë Shtesë Çdo Vit. Po, e Lexuat Mirë.

Në mes neve dyve, ne kemi qenë në biznes për më shumë se 60 vite. Ne kemi menaxhuar me mijëra punonjës dhe kemi punuar...