Authors Posts by Entrepreneur

Entrepreneur

Entrepreneur
708 POSTS 0 COMMENTS
Revistë me fokus për biznese të vogla, të mesme dhe të mëdha. Këshilla, ide, profile dhe udhëzime për të filluar dhe udhëhequr një biznes

A Jeni Pronar Biznesi apo Ndërmarrës?

Vetëm pse ju zotëroni biznesin tuaj nuk do të thotë se jeni ndërmarrës. Ky nocion mund t’i nervozojë lexuesit, mirëpo përderisa fillojmë të zhytemi...

8 Mënyra për të Mposhtur Frikat të Cilat po Bllokojnë Rrugën Tuaj Drejt Suksesit

Të gjithë kanë mësime të cilat mund të na tregojnë për suksesin, dhe e njëjta vlen edhe për fëmijët edhe për të rriturit. Unë...

Mos Humbisni Mundësinë për të Fituar Para Shtesë dhe për të Bërë Diçka e...

Një nga tre Amerikanë tashmë fitojnë para në mënyrë të pavarur nga një pagë prej punës 9-5. Pse? Sepse nuk ekziston siguria në punë...

Ju Keni 3 Qëllime Kur Takoheni për të Parën Herë me Një Klient Potencial....

A keni provuar ndonjëherë t’a bëni dikë të ju pëlqejë? Del se, marrëdhëniet krijohen gjatë kohës. Përpjekjet e shitësve për të përshpejtuar procesin mund...

4 Mënyra se si Ndërmarrësit Mund të Qëndrojnë në Formë Gjatë Udhëtimeve

Nga takimet tek shfaqjet e ndryshme, është e lehtë që ndërmarrësit të rraskapiten nga udhëtimet e shumta. Ju lehtë mund të kaloni 20 ditë...

3 Hapa për të Krijuar Një Ekip Produktiv

Vlera më e madhe e një kompanie është ekipi i saj. Kur njerëzit të cilët përfaqësojnë markën dhe shohin vizionin janë produktivë, ata gjithashtu...

Librat e Domosdoshëm të Biznesit Sipas Dustin Mathews

Entrepreneur Reads është një seri e dizajnuar për t’iu sjellur lexuesve tanë librat më të mirë për t’i motivuar në rrugëtimin e tyre të...

Franshizat më të Mira të Hamburgerit të Cilat Mund t’i Bleni (dhe Sa Kushtojnë...

Familja ime dikur zotëronte një Dairy Queen, dhe edhe pse e shitën para se të lindja, gjithmonë e kam pyetur veten se si do...

5 Motivet të Cilat Shtyejnë Njerëzit të Zgjedhin Ndërmarrësinë

Ndërmarrësit ndërmarrin rreziqe të mëdha financiare, punojnë me orë të gjata dhe praktikisht torturojnë veten duke ndërtuar një biznes nga fillimi. Nëse mendoni për...

4 Mënyra për të Gjetur më Shumë Mundësi Biznesi

A keni dëgjuar ndonjëherë për biznesmenin i cili vazhdimisht thotë se po pret mundësinë e duhur? Kjo pritje do të thotë të prisni deri në...