Authors Posts by Jacqueline Whitmore

Jacqueline Whitmore

14 POSTS 0 COMMENTS
Autore, Eksperte e Etikës së Biznesit dhe Themeluese e Protokolli të Shkollës Palm Beach

Pyesni Eksperten e Etikës: 8 Rregullat e Dërgimit të Mesazheve në Punë

E dashura Jacqueline, Kam një punonjëse e cila gjithmonë dërgon mesazhe në telefonin e saj personal. Ajo e mban atë pranë kompjuterit dhe e kontrollon...

Pyesni Eksperten e Etikës: Si të Zbatoni një Kod Veror të Veshjes

E dashura Jacqueline, Unë fillova një kompani të vogël disa vite më parë dhe ende nuk kam futur një kod të veshjes. Sinqerisht, unë jam...

5 Mënyra se si të Shtroni Themelin e Suksesit në Takimin Tuaj të Ardhshëm...

Urime, ju keni filluar biznesin tuaj. Tani është koha  të dilni dhe të gjeni disa klientë. Kjo do të thotë se ju do të...

7 Këshilla se si të Dukeni më së Miri në Konferencat përmes Videos

Si një eksperte e etikës, shpesh thirrem nga mediat për të ndarë këshilla për një shumëllojshmëri të temave nga etika e emailit në etikën...

Pyesni Eksperten e Etikës: Si të Hani në Tavolinën Tuaj pa Ofenduar të Tjerët

E dashura Jacqueline, Çdo mëngjes njëri prej kolegëve të mi sjell në tavolinë një sanduiq me vezë për mëngjes. Jo vetëm se bën zhurmë duke...

6 Mënyra për të Kërkuar Ndihmë pa u Turpëruar

Në një shoqëri ku të ndihmosh veten është bërë një normë, duket se shumë pak njerëz kanë guximin për të kërkuar ndihmë. Disa njerëz...

8 Masat e Sigurisë që Udhëtarët e Zgjuar Marrin për të Shmangur një Incident...

Prej se fillova biznesin tim 20 vite më parë, unë kam vizituar shumë vende emocionuese si Zurich, Sydney, Manila, Signapore, Tokyo dhe Shanghai, për...

10 Mënyra se si të Bëni Prezantimet Tuaja më të Paharrueshme

Edhe në biznes, idetë e mira mund të formësojnë të ardhmen. Fjalimet e paharrueshme prekin mendjet dhe zemrat. Por për t’u mbajtur në mend,...

Si të Dukeni me Besim në Vete edhe Kur nuk Ndjeheni Ashtu

A keni takuar ndonjëherë dikë i cili tregon vetëbesim sa herë që shfaqet? Nuk keni nevojë të jeni ziliqar. Edhe ju mund të fitoni...

Dymbëdhjetë Mënyra se si nuk e Kuptoni që Po Lini Përshtypje të Keqe në...

Përshtypjet e para janë të rëndësishme por njëlloj të rëndësishme janë përshtypjet që i lini ditë pas dite në ekipin tuaj. Të gjithë kanë shprehi...