Authors Posts by Jayson DeMers

Jayson DeMers

13 POSTS 0 COMMENTS
Jayson DeMers është themelues dhe CEO i AudienceBloom, SEO agjensi me lokacion në Seatle, Ai është autor i librit “The Definitive Guide to Marketing Your Business Online.”

5 Arsye të Gabuara për t’u Bërë Ndërmarrës

Ka shumë arsye të mira për t’u bërë ndërmarrës. Ne jetojmë në një vend dhe kohë e cila jo vetëm që feston ndërmarrësinë, por...

7 Shenjat të Cilat Tregojnë se Ju Jeni një Person Emocionalisht Inteligjent

Inteligjenca emocionale është një cilësi e nënvlerësuar për ndërmarrësit, dhe një gjë e domosdoshme për punonjësit. Është aftësia që ju të njihni dhe të...

A do ju Bëjë Ndërmarrësia të Pasur? Një Pikëpamje Realiste

Ndërmarrësia është një manifestim i ëndrrës Amerikane. Të gjithë, me idenë e duhur dhe punën e mjaftueshme mund të bëhen të suksesshëm. Dhe, në...

6 Shenjat të Cilat Tregojnë se Është Koha të Pushoni nga Puna një Klient

Marrëdhëniet me klientë janë të ndërlikuara, veçanërisht kur jeni një ndërmarrës. Nuk ka strategji të cilat do ju ndihmojnë  që të shkoni mirë me...

6 Faktorët të Cilët Dërgojnë drejtë Mëngjeseve të Humbura ( dhe si t’i Ndaloni...

Ne të gjithë kemi arritur në mes të ditës dhe kemi menduar në vete, ‘’Ku shkoi mëngjesi’’? Dukej se ka kaluar shumë shpejtë, ju...

7 Faktorë të Cilët e Bëjnë Një Markë të Dallohet nga të Tjerat

Bota është përlot marka. Ka më shumë se 28 milion biznese të vogla në Shtetet e Bashkuara, dhe shumë biznese të mesme dhe të...

A i Ka Ekipi Juaj i Marketingut Këto 9 Cilësi të Veçanta?

Si në basketboll, ndërtim dhe në superheronjtë e Marvel, marketingu tregon rezultatet e tij më të mira kur njerëzit punojnë së bashku si ekip....

8 Gjërat që Njerëzit e Suksesshëm i Bëjnë në Kohën e Tyre të Lirë

Kur mendoni për njerëzit e suksesshëm në botë, multi-miliarderët, kryeshefët ekzekutivë, etj, ju me siguri i imagjinoni ata duke punuar 24/7. dhe përderisa ata...

7 Keqkuptimet për Ndërmarrësinë

Ndërmarrësia është sentimentalizuar në kulturën tonë, dhe është e lehtë të shohim se pse:  Ne jetojmë në një shoqëri kapitaliste e cila vlerëson krijimin...

Si të Njihni Dobësitë Tuaja të Mëdha si Një Udhëheqës (dhe Pse Duhet t’i...

Nëse ju jeni duke filluar biznesin tuaj, ose duke udhëhequr një ekip, ju keni një nivel të besimit në aftësitë tuaja, dhe kjo është...