Authors Posts by Jonathan Long

Jonathan Long

17 POSTS 0 COMMENTS
Jonathan Long është themelues i Market Domination Media, agjensi marketingu online e bazuar në performancë, influencues i agjensisë së marketingut dhe bashkë themelues i produktit Sexy Smile Kit.

3 Mënyra se si të Rinjtë po Shfrytëzojnë Ndikimin Shoqëror për Qëllime të Mira...

Njëra prej gjërave më të përfolura për trendet e marketingut gjatë viteve të kaluara ka qenë marketingu influencues, dhe kështu iu ofron markave një...

4 Mënyra se si Inteligjenca Artificiale Mund të Ju Ndihmojë të Bëni më Shumë...

Ka dy anë të ndara kur është fjala tek Inteligjenca Artificiale: ata të emocionuar për mundësitë e saj dhe ata të frikësuar nga potenciali...

5 Mënyra për të Ecur Përpara Gjatë Kohërave të Vështira

Ndërmarrësit janë ëndërrimtarët më të mëdhenj në planet. Ne jemi pak të çmendur ndonjëherë, por kjo na jep aftësinë ‘’të shkojmë pas gjërave’’ përderisa...

8 Karriera Online të Cilat Mund t’i Nisni Sot nga Shtëpia

Dëshironi të nisni një biznes dhe të shmangni qeratë e hapësirave dhe huatë masive? Epo, falë internetit, ka shumë biznese online të cilat mund...

3 Trende të Marketingut të Cilat Duhet t’i Provoni Tani

Marketingu po zhvillohet vazhdimisht, dhe përderisa gjërat sikur marketingu përmes emailit dhe marketingu i përmbajtjes do të vazhdojnë të jenë strategji të mira, ka...

3 Gjërat të Cilat Duhet t’i Bëni për të Rritur Biznesin Tuaj në Mënyrë...

Ndërtimi i një biznesi të suksesshëm kërkon fokus të madh. Çdo ndërmarrës dëshiron të rrisë biznesin e tij ose të saj, por është ai...

4 Këshilla për të Shndërruar Krijimin e Përmbajtjes në Media Sociale në një Karrierë...

Popullariteti i medias sociale si një kanal efikas i marketingut ka krijuar mundësi për shumicën që të shndërrojnë kanalet e përmbajtjes në karriera me...

4 Arsye se Pse Takimet Sy më Sy Ofrojnë Vlerë të Pakrahasueshme

Disa javë më parë, kisha një takim në mëngjes (të Shtunën) në Kaliforni me ekipin në Devise Interactive. Unë jam i përfshirë në një...

4 Këshilla për të Reklamuar Veten Tuaj si një Yll Roku Online

Këto ditë, ndërtimi i një marke të fuqishme personale online është aq e rëndësishme ( nëse jo më shumë ) se sa ndërtimi i...

Pse Ju Duhet të Pranoni Dështimin për të Pasur Sukses në Biznes

Çdo ndërmarrës i suksesshëm ka përjetuar dështimin. Dështimet e të gjitha madhësive ofrojnë një përfitim të vlefshëm, ato na ndihmojnë të zhvillojmë një mentalitet...