Authors Posts by Kimanzi Constable

Kimanzi Constable

14 POSTS 0 COMMENTS
Kimanzi Constable është ish dërgues i bukëve i cili vetë-publikoi dy libra dhe shiti më shumë se 82,000 kopje. Ai është autor i shpallur, folës ndërkombëtar dhe trajner i jetës dhe biznesit. Misioni i tij është të ndihmojë burra dhe gra të jetojnë jetën sipas dizajnit të tyre dhe të krijojnë liri të vërtetë në jetë. Bashkojuni atij në KimanziConstable.com.

Përfitimet e Ndërmarrësisë Janë të Mëdha edhe kur Paratë nuk Janë

Ka shumë arsye për të qenë ndërmarrës. Zotërimi i një biznesi mund të jetë ose gëzim ose dhimbje. Gjasat janë se ju do të...

3 Mënyra se si Ndërmarrësit e Suksesshëm Mendojnë Ndryshe

Mënyra juaj e të menduarit ndikon në atë që besoni se është e mundur, dhe ajo do të drejtojë veprimet që ju ndërmerrni në...

Nuk Keni pse të Ndaloni së Pasuri Një Jetë Vetëm pse po Ndërtoni Një...

Ka një trend në rritje tashmë. Ju e shihni atë kur hyni në media sociale. Ju keni shikuar video në YouTube për të. Ju...

5 Shtyllat e Një Biznesi të Suksesshëm të Stilit të Jetesës

Dikur e urreja termin ‘’biznes i stilit të jetesës’’. Në mendjen time automatikisht filloja të shihja të gjitha ato reklama të Facebook duke folur...

Mos u Mundoni të Krijoni Një Produkt të Ri Nëse Nuk Krijoni Një Plan...

Si ndërmarrës, ne vendosim zemrën dhe shpirtin tonë në atë që bëjmë dhe krijojmë. Ne fillojmë me një vizion të diçkaje të mrekullueshme e...

Asistentja ime Virtuale Provoi të Vjedhë nga Unë. Ja se Çfarë Duhet të Dini

Në biznesin tim, unë fitoj të ardhura nga mënyra të ndryshme. Unë shkruaj për botime dhe libra, trajnoj klientët, flas në ngjarje, këshilloj në...

Ajo për të Cilën Keni Dëgjuar se Ka Funksionuar për Dikë nuk Është një...

Ju keni dëgjuar tregimet, apo jo? Një ndërmarrës i famshëm filloi të përdorte Snapchat dhe fitoi 300,000 dollarë në gjashtë muaj. Një tjetër ka...

5 Arsye Pse Nuk Jeni Duke i Arritur Qëllimet Tuaja të Biznesit

Çdo ditë ju hyni në Facebook, dhe shihni të paktën një person duke u ankuar se sa shumë njerëz ka në palestër. Statusi përfundon...

3 Mënyra se si Përballja me një Krizë Shëndetësore Përmirësoi Mënyrën se si e...

Studimet thonë se 29.1 milion njerëz në Shtetet e Bashkuara kanë diabet dhe rreth 1.4 milion raste të reja të diabetit diagnostikohen çdo vit...

4 Gjërat për të Cilat Këshilltarët me Pagesë Duhet të Negociojnë në Kontrata

Si një këshilltar, ju mund të udhëtoni në botë për të trajnuar kompanitë se si të bëjnë ato që ju mësoni në biznesin tuaj....