Authors Posts by Lydia Belanger

Lydia Belanger

Lydia Belanger
14 POSTS 0 COMMENTS
Lydia Belanger është redaktore e asociuar në Entrepreneur.com. Puna e saj është paraqitur në Inc. dhe Wired

3 Gjërat të Cilat Secili Mund t’i Mësojë nga Shprehitë Financiare të të Rinjve

Për të gjithë autorët e artikujve të cilët etiketojnë të rinjtë si përtacë, e kanë gabim, ata janë grupi më proaktiv i të gjithëve...

Është Shokuese sa Shumë Ndërmarrës nuk Kursejnë për Pension

Shumica e ndërmarrësve nuk mendojnë se bizneset e tyre janë mjaftueshëm të mëdha për plane pensionimi. Të tjerët mendojnë se do të ishte shumë...

Dëshironi të Perceptoheni si një Udhëheqës? Përmirësoni Këtë Shkathtësi Themelore

Ju mund të keni shumë tipare të një udhëheqësi të suksesshëm, vendosmërinë, këmbngulësinë dhe aftësinë për të zgjidhur problemet, por a mund t’i transmetoni...

Mendoni se Tingëlloni me Besim në Vete dhe nën Kontroll? Zëri Juaj Thotë Ndryshe

A jeni larguar ndonjëherë nga një bisedë e rëndësishme dhe keni menduar, ‘’Uau, nuk tingëllova si vetvetja aty’’? Nuk jeni vetëm. Një studim i fundit...

Shprehitë Janë të Vështira për t’u Ndryshuar dhe Kontrollimi i Emailit nuk Është një...

Pavarësisht kompanive të cilat po ndërtojnë platforma teknologjike dhe të cilat po deklarojnë se do t’i bëjnë emailet të dala nga përdorimi, mediumi i...

Pse Disa Njerëz në Pozita të Fuqishme Shfaqin Shenja të Dëmtimit në Tru

Kur dikush bëhet i suksesshëm por qëndron ende i mirëkuptueshëm, njerëzit shpesh befasohen. Por pse fuqia i bën njerëzit më pak të ndjeshëm? Nuk është...

Kjo Themeluese po Zgjeron Horizontet e Kuzhinës Amerikane dhe në të Njëjtën Kohë po...

Manal Kahi nuk themeloi biznesin e saj me qëllimin që të ndihmojë refugjatët. Por, ajo pa një mundësi që refugjatët të shtojnë vlerë në...

Kjo Themeluese Tregon se si Ishte në Gjendje të Arrinte Sukses Duke Bërë Bamirësi...

Pas 15 viteve duke punuar në organizata jo fitimprurëse duke mbledhur me miliona për organizatat e saj në qytetin e saj në San Francisco,...

Pse Komuniteti, jo Kapitali, Ndihmuan Këtë Themeluese të Gjejë Suksesin

Brenda 10 viteve të fundit, shumica e produkteve dhe shërbimeve janë në dispozicion për t’u blerë online. Por industria e artit erdhi vonë në...

Ky Shërbim i Transportit për Fëmijë ka Hapur Mundësi për Vozitësit

Në mes të familjeve me prindër të cilët punojnë dhe fëmijëve të përfshirë në shumë aktivitete pas shkollës, transporti mund të jetë një ankth...