Authors Posts by Nina Zipkin

Nina Zipkin

Nina Zipkin
68 POSTS 0 COMMENTS
Shkruese e Stafit, Mbulon median, teknologji, biznese të reja, kulturë dhe trende pune.

20 Sekrete për të Shmangur Dërrmimin

Ne të gjithë e dimë ndjenjën kur arrijmë kufirin tonë të jashtëm. Lodhja, mungesa e fokusit dhe nervozizmi mbizotërojnë. Dhe duket se mbizotërojnë në momentet...

Travis Kalanick u Tërhoq, por Problemet e Uber nuk do të Zgjidhen Menjëherë

Travis Kalanick ndau javën e kaluar me punonjësit e Uber se ai do të largohej për një kohë të pacaktuar për të vuajtur për...

Me sa Duket, Treguesi i Inteligjencës Është një Gjë që Ekziston

Të gjithë mendojnë se fëmijët e tyre janë gjeni, por një studim i fundit nga King’s College London zbuloi se baballarët të cilët krijojnë...

Ky Fëmijë 9 Vjeçar u Bë Zyrtari i Lartë Financiar i KIND për një...

Edhe pse mund të jetë e frikshme, nuk duhet të frikësoheni kurrë të kontaktoni njerëzit të cilët iu inspirojnë. Nuk e dini kurrë se...

Shënim për Bizneset Fillestare: Punonjësit Janë më të Lumturit kur Udhëheqësit Kanë Mirëkuptim

Kultura e kompanisë fillon në krye, kështu që udhëheqja jo e duhur mund të shkatërrojë një organizatë. Organizatat dhe kompanitë të cilat kanë gjetur...

Këshilla për Uber nga Branson, Cuban dhe të tjerët

Përderisa Kryeshefi Ekzekutiv i Uber Travis Kalanick për momentin është larguar nga kompania përkohësisht në një moment kur kompania është përballur me kriza si...

Robotët Janë si Tinejxherët, Ekspertë në Video Lojëra dhe Mezi Kalojnë Testet e Matematikës

Pyetja se kur dhe si do të marrin robotët punët tona nuk është deklaruar ende. Duket se jemi të sigurtë për tani, pushtuesit tanë...

Këto Vajza Tinejxhere Inspiruese Krijuan një Tendë me Energji Diellore për të Pastrehët, Tani...

Në Kaliforninë Jugore San Fernando Valley, 12 shpikëse tinejxhere bashkuan forcat që të ndihmojnë popullatën e tyre të pastrehë. ‘’Për shkak se edhe ne vijmë...

Nuk do ta Besoni Dallimin e Pagave në Mes të Meshkujve dhe Femrave të...

Studiuesit kontrolluan të dhënat nga Census për të zbuluar disa mospërputhje madhore. Në Shtetet e Bashkuara, gruaja mesatare punonjëse fiton 79 përqind të asaj që...

Kjo Këshillë e Çuditshme Ju Ndihmon të Kthjelloni Mendjen Tuaj

Nëse keni ngecur në një projekt të madh, nganjëherë gjëja më e mirë që mund të bëni është të largoheni dhe të bëni një...