Authors Posts by Renzo Costarella

Renzo Costarella

Renzo Costarella
1 POSTS 0 COMMENTS
Renzo Costarella është një ndërmarrës, nxënës i etur dhe entuziast i bizneseve fillestare i cili për momentin jeton në Silicon Valley. Ai është njëri prej punonjësve të parë dhe nënkryetari i parë i shitjeve dhe zhvillimit të biznesit në biznesin fillestar të pagesave online në Due.

Sa Shpesh Duhet të Dërgoni Emaile Marketingu?

Koordinimi është shumë i rëndësishëm kur vjen puna te emailet e marketingut. Me përqindjen e klikimeve të ulëta 2 përqind për disa industri, njëra...