Authors Posts by ROSE LEADEM

ROSE LEADEM

ROSE LEADEM
152 POSTS 0 COMMENTS
Rose Leadem është ndimëse redaktore në Entrepreneur Media Inc.

8 Thënie Inspiruese nga Moguli i Filmave Steven Spielberg

Kemi shumë për të mësuar nga njeriu prapa filmave tuaj më të preferuar klasikë si Jaws, E.T dhe Jurassic Park. Me imagjinatën dhe aftësinë...

Ken Burns Tregon se si Është në Gjendje të Punojë në Gjashtë Filma në...

Nga stilet e ndryshme të menaxhimit në teknikat e bashkëpunimit, të gjithë kanë mënyrat e tyre për të trajtuar projektet dhe për të përfunduar...

Keni Nevojë të Mendoni me Qartësi? Provoni të Flisni me Veten në Vetën e...

‘’Rose nuk e pëlqen këtë’’. ‘’Rose do t’a rregullojë atë’’. Nëse do flisja kështu, veçanërisht me veten, mund të duket çmenduri. Por ka një...

Si të fitoni Një Argument, Sipas Shkencës

Pavarësisht se a keni të drejtë apo jo, fitimi i një argumenti mund të jetë një sfidë. Fatmirësisht, ,me disa truqe të thjeshta, ju...

10 Aplikacione të Domosdoshme për Drejtimin e Një Biznesi

Drejtimi i një biznesi nuk është një gjë e lehtë. Fatmirësisht, me ndihmën e teknologjisë së sotme, nuk ka pse të jetë i vështirë. Ka...

Presidenti Trump e Bën Këtë Gjë Çdo Ditë, Dhe Ka Një Arsye të Mirë...

Cila është gjëja e parë që e bëni kur zgjoheni? Kontrolloni mediat sociale, shikoni lajmet, ndoshta hyni në email? Presidenti Donald Trump fillon ditën e...

Shikoni Këshillën e Mrekullueshme nga Një Grua e Cila u Bë Programere në të...

Kur jeta ju befason, çfarë bëni? Pas 20 viteve si fizikane e paguar lartë për DuPont, Gillian Reynolds-Titko 50 vjeçare thotë se ajo mendonte se...

13 Thënie nga Udhëheqësit e Sotëm më të Suksesshëm për Mundësinë dhe Fillimet

Qoftë hyrja në botën e ndërmarrësisë, apo një pozitë e re në një kompani ose planifikimi i kapitullit të radhës në jetë, këta hapa...

Ju do të Duhet të Prisni Një Kohë të Gjatë për t’u Punësuar në...

Nga aplikimi për një pozitë, në pranimin për intervistë në përgjigjen e kompanisë, proceset e intervistimit mund të jenë të gjata. Në fakt, ato...

Aeroplanët pa Pilotë po Vijnë. A do të Guxonit të Fluturonit në Një të...

Në 20 vitet e ardhshme, ju mund të udhëtoni për biznes ose për pushim përmes një aeroplani pa pilot. E frikshme, apo jo? Epo,...