Authors Posts by Steve Eakin

Steve Eakin

2 POSTS 0 COMMENTS
Steve Eakin është themeluesi i Startup Black Belt, ku ai ndihmon bizneset fillestare të teknologjisë të lasnohen, të rriten dhe të shkallëzohen. Shikoni http://www.startupblackbelt.com/free-course një '’mini kurs’’ falas i dizajnuar që të ju ndihmojë të lansoni në mënyrë të suksesshme një aplikacion në kohë rekord

Përdorni Këtë Trik për të Gjetur 10 Ide të Mrekullueshme Biznesi

Nëse iu besoni reklamave në Facebook, ju me siguri mendoni se ka një formulë magjike të fshehur nga njerëzit normalë e cila iu jep...

Nëse Nuk Keni Një Figurë të Mirë të Konsumatorit, Ju po Humbisni Para

Nëse provoni të ndihmoni të gjithë, ju nuk do të ndihmoni askënd. Ky është ndoshta mësimi më i thellë dhe më me ndikim në biznes....