Authors Posts by Toby Nwazor

Toby Nwazor

6 POSTS 0 COMMENTS
oby Nwazor është ndërmarrës i artikujve të përdorimit të gjerë dhe shkrimtar i pavarur. Kontaktoni me të për shkrime, përmbajtje të faqes së intrenetit dhe të tjera shërbime profesionale

6 Karakteristika të Pamohueshme të Udhëheqësve të Suksesshëm të Biznesit dhe Çfarë Përfshijnë Ato

Udhëheqja? Në themel, është aftësia për të kaluar një ide te një grup i njerëzve. Gjatë viteve, unë kam studiuar jetët e një numri...

5 Mësime të Vlefshme të Investimit të Cilat i Kam Mësuar nga Warren Buffett

Është një gjë të jesh investitor i mirë; dhe një gjë tjetër të dish se si të mësosh investimin. Warren Buffett është i shkëlqyeshëm...

5 Mënyra të Zgjuara Përmes të Cilave Ndërmarrësit Qëndrojnë Produktivë dhe të Shëndetshëm

Të jesh ndërmarrës është një punë shumë stresuese. E gjithë barra fizike, financiare dhe mendore qëndron tek ju. Kjo mund të dëmtojë shëndetin tuaj....

5 Pyetje Kritike të Cilat Duhet t’i Bëni Para se të Zhvendosni Biznesin Tuaj

Disa muaj më parë, unë u zhvendosa nga qyteti në të cilin jetoja dhe punoja dhe kalova në një qytet tjetër. Ky nuk ishte...

6 Shprehi të Parave të Cilat Mund të Dëmtojnë Biznesin Tuaj Gjatë Kohës

Asnjë ndërmarrës nuk nis një biznes me qëllimin që t’a mbyllë atë pas disa muajve. Por realiteti qëndron se 50 përqind e bizneseve dështojnë...

5 Mënyra të Thjeshta se si të Krijoni Ekuilibrin e Përsosur Jetë-Punë

Ne jetojmë në kohëra të zëna. Shënjestrat tona të shitjes vazhdojnë të rriten. Programet tona ditore janë vazhdimisht të mbushura, dhe ne të gjithë...