Authors Posts by Valdrin Nuredini

Valdrin Nuredini

Valdrin Nuredini
12 POSTS 0 COMMENTS
Valdrin Nuredini Redaktor menaxhues në Entrepreneur Shqip

6 Këshilla nga Investitori amerikan, Warren Buffet

Warren Buffet është njëri nga biznesmenët më të suksesshëm të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Ai konsiderohet si investitori më i madh i shekullit...

Rëndësia dhe Roli i Panaireve, në Zhvillimin e Biznesit

Për shumë biznese në vend po ashtu edhe në botë kemi ndëgjuar se ato janë në krizë financiare apo edhe kanë dështuar. Arsyet mund...

Parashikimet e Steve Jobs, që Dolën të jenë të Sakta pas 21 Viteve

Steve Jobs ishte një ndër mendjet më të ndritura të historisë së njerëzimit. Jeta e tij kishte luhatje të mëdha në periudha të ndryshme...

Biznesi i Tekstilit, një Mundësi më tepër që Ndërmarrësit të Investojnë në Kosovë

Industria e tekstilit në Kosovë, është një degë shumë e rëndësishme e ekonomisw ku ndërmarrës nga vendi dhe rajoni kanë filluar të krijojnë lidhje...

9 Format apo Llojet e Bizneseve në Kosovë sipas Pronësisë

Në Kosovë operojnë lloje të ndryshme të bizneseve të cilat udhëhiqen në forma të ndryshme apo më mirë të themi janë lloje të bizneseve...

Mundësitë e Biznesit në Kosovë në Sektorin e Teknologjisë së Informacionit

Çfarë mundësi biznesi ekzistojnë në Kosovë? Në cilin sektor duhet të investoj? Ku të filloj? Këto janë pyetje të rëndësishme për ndërmarrësit e huaj...

Një Guidë për të Huajt që dëshirojnë të Investojnë në Kosovë

KosIBC filloi për shkak të interesit të rritur të të huajve për mundësi biznesi në Kosovë. Shteti i ri, në zemër të Ballkanit, ka...

Pse të Bëni Biznes në Kosovë?

Organizata nderkombëtare që operon në Kosovë , ka zhvilluar këto ditë një kampanjë e cila ka të bëjë me mënyrat dhe kushtet e të...

4 Arsyet se pse po Shuhen Bizneset në Kosovë

Të bërit biznes është një nga format më tërheqëse për shumë njerëz që të fillojne një aventurë të re drejtë krijimit të një pasurie...

8 Shprehje nga Steve Jobs, të cilat Mund ta Ndryshojnë Mënyrën e të Menduarit

Thuhet se Steve Jobs ka qenë një person shumë i vështirë për të punuar sepse ishte i famshëm për vendosjen e afateve të cilat...