Kontakti

Kontakti

Entrepreneur Shqip Revistë me fokus për biznese të vogla, të mesme dhe të mëdha. Këshilla, ide, profile dhe udhëzime për të filluar dhe udhëhequr një biznes

Entrepreneur Shqip – Zyret
Çagllavicë, Magj Prishtinë-Shkup Km2. Prishtinë 10000 Kosovë

TEL: +377 (0) 44 105-024 | +386 (0) 49 337 555

Email: info@entrepreneur.com.al

Redaksia: redaksia@entrepreneur.com.al
Marketing: marketing@entrepreneur.com.al

‘Ndërmarrësi Media’ SHPK- Adresa e Biznesit

Talinoc i Muhaxherve, Ferizaj 70000 Kosovë